Detachering en W&SEen match met toekomst

Soms gebeurt er heel lang niets in het leven en het volgende moment vliegen de ontwikkelingen je om de oren. De nieuwbakken voorman bij aardappelspecialist McCain ondervond dit nog niet zo lang geleden. De 26-jarige student bedrijfskunde Irshaad verstuurde zo’n 30 sollicitaties vanuit zijn geboorteland Suriname naar Nederland, in de hoop hier aan de slag te kunnen. Zonder succes. Zijn sollicitatie bij Processionals veranderde dat.

Boordevol ambities

De verhuizing van Irshaad naar Nederland had twee redenen: zijn vriendin komt hier vandaan en hij heeft ambitie. Heel veel ambitie, zo bleek al tijdens het eerste gesprek met onze consultant Guido in Amsterdam. Hij wilde het liefst aan de slag als teamleider, binnen een paar jaar doorgroeien en vervolgens zo snel mogelijk wéér een stap hogerop.

“Ik nam me voor om te beginnen met praten en niet te stoppen 
tot zij me zouden vragen te stoppen.”

In Amsterdam bleken ze niet direct een passende functie voor hem te hebben. Zijn cv plús een omschrijving van zijn drive ging het bedrijf rond en werd opgepikt door Raoul, consultant van onze vestiging in Apeldoorn. Via hem kon Irshaad op gesprek bij McCain en die kans greep hij met beide handen aan. Een grondige internetresearch naar de processen van het bedrijf en zijn aanstekelijke enthousiasme, wierpen zijn vruchten af. "Ik had me goed voorbereid. Ik nam me voor om direct aan het begin van het gesprek te starten met praten en niet te stoppen tot ze me dat zouden vragen", vertelt hij. Tijdens dat betoog kwamen zijn kennis van de processen, visie op leiderschap en ambities aan bod. Niet veel later tekende hij zijn contract bij Processionals dat hem detacheerde aan McCain.

Perfecte match

"Processionals heeft mij echt goed begeleid. Ze keken vanaf het begin naar waar ik goed in was en bij welke bedrijven ik goed zou passen, ook voor in de toekomst. Ik had een goed cv met al aardig wat ervaring in de procesindustrie in Suriname. De match met McCain is perfect". En zo blijken ze er bij het bedrijf zelf ook over te denken. Amper vier maanden in dienst en zijn supervisor is zeer blij met zijn inzet en prestaties met zijn eigen team. De reden daarvan? "Ik praat makkelijk. Kan makkelijk mijn teamleden aan me binden denk ik, dat werkt".

“Een gespecialiseerd recruitment bureau kijkt naar wat je echt kunt 
en zoekt de perfecte match”

Volgens Irshaad is het geen toeval dat een gespecialiseerde recruitment organisatie in de procesindustrie hem succesvol heeft kunnen plaatsen. "Al die uitzendbureaus waar ik heb gesolliciteerd leken me niet erg serieus te nemen. Een organisatie als Processionals kijkt goed naar wat je kunt, checkt dat tijdens het gesprek en gaat dan op zoek naar de perfecte match". Een werkwijze die tijd kost, maar zeker in het geval van Irshaad heeft gewerkt. "Ik ben nog lang niet klaar hoor. Binnen een paar jaar wil ik doorgroeien binnen McCain." Na zijn studie bedrijfskunde moet nog een master volgen en binnen McCain wil hij zich toeleggen op het verbeteren van processen. Wij hebben er alle vertrouwen in! Succes Irshaad!

Kansen bij Processionals

Er is erg veel vraag naar procesoperators, monteurs en andere functies in de procesindustrie. Wij zijn erin gespecialiseerd om de juiste persoon aan het juiste bedrijf te koppelen, zodat beide er nu en in de toekomst beter van worden! Kunnen we jou helpen? Graag! Bekijk hier onze openstaande vacatures, solliciteer, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Blijf op de hoogte!

Toffe artikelen

Solliciteren & CV In the spotlight

Digitaal Solliciteren - een blijvertje

Lees meer
Processionals In the spotlight

Even voorstellen - Iris Bouman

Lees meer
Procesindustrie Functies & Beroepen In the spotlight

Het is de Week van de Circulaire Economie!

Lees meer

Bekijk alle artikelen

Processionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.